Nu inviger vi vår blogg!

Då var det dags att inviga våran lilla blogg också, tanken var att vi skulle gjort det lite tidigare i veckan. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Vi är i full gång med att förbereda oss så gott det går, det är inte långt kvar tills vi stiger på planet nu..


Oktober 2010, då alla planer började ta form och resan började..

Skulle det vara någon som känner för att skriva en rad i vår fantastiskt fina blogg så går det bra.
Maila till [email protected]

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken fin blogg! Jag har mycket fjärilar i magen och det kommer bli en fantastisk resa. Vilka otroligt duktiga elever som kämpat så hårt för denna resa! Vi ses imorgon! Mvh Sofia Ståhl (ska med som 'förälder' på resan)

2011-05-20 @ 19:03:31
URL: http://www.sofiaastahl.se/
Postat av: Sandra

Mycket fin blogg. Jag kommer följa den med glädje. Underbart med bilden på det organiserade "kaos" som är från starten av eran stora resa. Många minnen väcks i mig. Ser fram emot att få ta del av fortsättningen. Tusen tack för allt ni gör. Ni är med och förändrar. Det är ovärdeligt.



Många kramar från Sandra (f.d. hemkunskapslärare)



Ps. Jag saknar er.

2011-05-20 @ 23:43:05
Postat av: Lotta

Nu är ni iväg. Hoppas ni får en underbar resa och att ni får bra minnen med er hem. När jag var upp till skolan och vinkade av er blev jag jättesugen på att följa, men det får vänta till nästa år.

Tänker på er!

2011-05-21 @ 17:00:25
Postat av: Lotta

Ha en underbar resa! Jag blev lite sugen att följa när jag var på skolan och såg alla förväntansfulla ungdomar och vuxna.

2011-05-21 @ 18:37:12
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna Jóna

Hej

Hoppas starten på Eran resa vart bra och att ni kommer att få en underbart fin och minnesvärd resa/Många kramar Anna Jóna(Tinnas mamma)Initiativtagare till Må bra dagen.

2011-05-21 @ 21:54:02
URL: http://www.wellness-zona.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Den här bloggen innehåller både information, tankar, funderingar, upplevelser och bilder, rykande färska ifrån vår Toleransresa till Polen. Alla vi 9:or ifrån Morkarlbyhöjdens skola som kommer att delta i denna resa, gör också en alldeles egen inre resa, utifrån de skilda individer som vi alla är.
RSS 2.0